Online Rechts­dagen 2021

 

Online Rechtsdagen voor zoveel mogelijk flexibiliteit

Iedereen kijkt uit naar de langverwachte vrijheid. Daarom bieden we de Confocus Rechtsdagen ook dit jaar online aan voor zoveel mogelijk flexibiliteit! Of u nu kijkt vanop uw kantoor of vanuit uw strandstoel: met de online Rechtsdagen kan het allemaal! 

Interesse of inschrijven? 

Mail Barbara.castermans@confocus.be

Meerdere Rechtsdagen verspreid over meerdere momenten

We bieden meerdere Rechtsdagen als live webinar aan en dat op vaste dagen begin juli en eind augustus. Tussendoor vult u aan met on demand webinars, in dat geval kijkt u wanneer u dat zelf wil! Weldra meer info.

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

w

Deelnemers over de Confocus Rechtsdagen

2020:
“Dit jaar moest ik de Rechtsdagen noodgedwongen als webinar volgen. Toch was ik aangenaam verrast door de goede kwaliteit van het e-learning-platform en het gemak waarmee alles te volgen was. Alweer TOP georganiseerd door Confocus!”

2019:
“Mijn hartelijke dank voor de jarenlange praktijkgerichte Rechtsdagen, dewelke, zoals vaak ten onrechte werd vermoed, niet louter werden bijgewoond om vooralsnog de vereiste ‘jaarlijkse punten’ te verzamelen, maar meer bepaald omwille van de behandelde onderwerpen en de deskundige en onderhoudende sprekers welke hierbij telkens aan bod kwamen.”

“Jullie organisatie steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik ga nooit meer bij een andere instantie. Zowel de locaties, de catering, het vriendelijke onthaal als de sprekers… alles is top!”

Ook tijdens het gerechtelijk jaar, uw partner voor permanente vorming