Caroline De Backer

Caroline De Backer is Consultant bij Deloitte Private, Tax & Legal Services en is werkzaam in het Private Governance team. Dit team van experten houdt zich bezig met het behoorlijk bestuur van het familievermogen en successieplanning.
Als familiaal adviseur en Erkend Bemiddelaar legt Caroline legt zich toe op Family Governance en Conflict Management en Estate Planning en zij begeleidt in dit kader (familiale) ondernemingen in hun samenwerking en tijdens de generatiewissel.
Zij heeft haar uitvalsbasis in kantoor Hasselt en is actief in het Nederlandstalig landsgedeelte.
Caroline heeft ervaring om op te treden als Erkend Bemiddelaar op wekelijkse basis in dossiers van omvangrijke KMO’s. In zulke bemiddelingsdossiers komen er uitgebreide juridische topics aan bod, waaronder ook vastgoedgerelateerde kwesties. Caroline heeft uitgebreide ervaring in het opmaken van bemiddelingsakkoorden die uiteenlopende en creatieve juridische constructies bevatten.
Caroline is praktijkassistent aan de rechtsfaculteit van de KU Leuven bij Prof. Dr. Alain-Laurent Verbeke in het vak Onderhandelen en Bemiddelen, dat gedoceerd wordt als plichtvak voor alle masterstudenten in de rechtenopleiding.

Sessions from Caroline De Backer: