Kurt Becue

Kurt Becue is zaakvoerder van het expertisebureau Becue Expertises, gespecialiseerd in landbouw en milieu.

Na zijn landbouwopleiding aan de Hogeschool Antwerpen, studeerde hij Integraal Waterbeheer aan de Universiteit Antwerpen en is sinds 1995 sterk begaan met de waterkwaliteit in Vlaanderen. Hij vervolmaakte zich in de gewasbescherming aan de Universiteit Gent en verdiepte zich in het bouwrecht aan de Universiteit van Luik. Kurt Becue publiceerde veelvuldig over bemesting, milieu, gewasbescherming in diverse landbouwbladen. Hij schreef het boek “De gerechtsdeskundige onder vuur in burgerlijke zaken” vanuit zijn jarenlange ervaring als gerechtsdeskundige.

“Humoristische noot tijdens presentatie – Een tipje van de sluier gelicht over het (milieu)deskundigenonderzoek in strafzaken. Je komt zeker buiten met enkele concrete tips!”
“Veel voorbeelden uit de praktijk, wat het boeiend maakt”
“Zeer interessant gebracht, spreker met passie – uitgebreide voorbeelden die worden aangebracht maken het allemaal erg concreet”
“Aangename spreker met duidelijk veel achtergrond en kennis van zaken – een leerrijke ervaring”.
“Zeer boeiende uiteenzetting door een expert!”
“Kent zijn materie.”
“Heel goed gesproken, steeds wordt er  met voorbeelden gewerkt, wat altijd leuker is en ervoor zorgt de materie te onthouden.”
Deelnemers over de opleiding 'Milieumisdrijven, een case study met als invalshoek het deskundigenonderzoek in strafzaken'

 

“Goede kennis van de materie. Interessant door praktische illustraties. Interessant om bodemschadeproblematiek vanuit een ander standpunt toegelicht te krijgen.”
Danny Vande Weeghde, Schering-Plough Labo nv over de opleiding 'Structuur- en bodemschade'

 

“Veel voorbeelden uit de praktijk wat het heel boeiend maakt. Zeer interessante spreker.”
Palonie Lavrijsen, Storg bvba over de opleiding 'Structuur- en bodemschade'

 

“Opleiding waarbij je geen les krijgt, maar praktijkvoorbeelden wat het interessanter maakt, met een spreker met passie voor zijn vak.”
“Alomwetende spreker die alle facetten van de bodem toelicht op correcte en praktische wijze.”
“Zeer toffe opleiding met veel voorbeelden uit de praktijk. De lesgever is zeer gepassioneerd in zijn vak wat het aangenaam maakt om naar hem te luisteren.”
“In zijn vak zeer sterk, ook voor alle randzaken.”
“Goede ervaren spreker met kennis van zaken. Opleiding met enthousiasme/passie gegeven.”
“Zeer bedreven spreker met passie voor zijn vakgebied.”
Deelnemers over de opleiding 'Structuur- en bodemschade'

Sessions from Kurt Becue: