Liesbeth Lafaut

Partner, Arcas law – medical law

Liesbeth Lafaut is advocate sinds 2007. Eerst aan de balie te Leuven en sinds 2011 aan de balie te Antwerpen. Zij is één van de mede-oprichters van het kantoor ARCAS law en leidt de praktijkgroep medical law. Liesbeth legt zich toe op het medisch en gezondheidsrecht, de pharma & life sciences. Liesbeth is licentiaat in de Rechten (K.U.Leuven, 2007), licentiaat en geaggregeerde  in de Criminologische Wetenschappen (K.U.Leuven, 2003). Van januari tot juni 2007 studeerde zij aan de Université Montesquieu te Bordeaux.

Liesbeth Lafaut schreef zich in 2007 in als advocaat aan de balie te Leuven waar zij zich van bij aanvang van haar carrière toelegde op het medisch- en gezondheidsrecht. Zij trad in 2011 toe tot de Antwerpse balie waar zij de praktijkgroep medical law uitbouwde in de Antwerpse vestiging van één van de leidende fullservice kantoren in België. In september 2016 richtte zij mee het kantoor ARCAS Law op.

Liesbeth wordt gevraagd om voordrachten te geven op seminaries en studiedagen aangaande gespecialiseerde onderwerpen in het medisch- en gezondheidsrecht. Zij publiceert tevens geregeld in deze materie. Liesbeth wordt aanbevolen voor de categorie Healthcare and life sciences in de Legal 500 (edities 2015-2016)

Sessions from Liesbeth Lafaut: