Mariël Van Vynckt

Advocaat, Crivits & Persyn Advocaten

Mariël Van Vynckt (°1985) studeerde in 2008 af in de rechten aan de Universiteit Gent. In oktober van datzelfde jaar startte zij haar stage aan de balie van Brugge bij Crivits & Persyn.

Mariël is actief in de praktijkgroep sociaal recht. Zij behandelt hoofdzakelijk dossiers over het sluiten en beëindigen van arbeidsovereenkomsten en is ook gespecialiseerd in de materie van arbeidsongevallen. Sinds haar stage heeft ze een bijzondere aandacht voor de problematiek van de sluiting van ondernemingen en de implicaties daarvan op het personeel dat nog in dienst is. Over dit thema heeft Mariël – samen met Rik Crivits – verschillende publicaties geschreven. Zij is nu ook actief als curator en begeleidt ondernemingen in moeilijkheden, met bijzondere aandacht voor het sociale luik.

“Zeer interessante uiteenzetting, uitstekende spreker”
"Top. Interessant en heel goede spreker”
Deelnemers over de opleiding 'Curatoropleiding: arbeidsrechtelijke en sociaalrechtelijke aspecten bij insolventie'

 

Bij deze wil ik graag mijn waardering uiten voor de zeer boeiende opleiding “arbeidsrecht en insolventie” van gisteren 22 februari 2018 te Gent. Deze opleiding werd door mr. Mariël Van Vyckt op een bijzonder heldere en erudiete wijze gebracht. Het is lange tijd geleden dat ik nog zo genoten heb van een juridische opleiding.
Mail van deelnemer na de opleiding 'Arbeidsrecht en insolventie'

Sessions from Mariël Van Vynckt: