Roel De Kaesteker

Advocaat

Mr. De Kaesteker studeerde cum laude af aan de rechtsfaculteit van de K.U. Leuven en startte zijn advocatenloopbaan in 1997 aan de Balie van Brussel. Hij maakte jarenlang deel uit van het departement aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht binnen een gevestigd Brussels kantoor alvorens hij zijn praktijk verplaatste naar de Balie van Leuven.

De Kaesteker Advocatenkantoor is een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het domein van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Het kantoor treedt voornamelijk op in bouwzaken en heeft een gedegen reputatie uitgebouwd in dossiers kabelschade, waarin het kantoor gelast wordt in schadegevallen over het hele land.

Het kantoor biedt in dit domein eveneens opleiding en vormingen aan. In het verleden doceerde Mr. De Kaesteker aan de Ehsal te Brussel binnen het kader van de opleiding  van veiligheidscoördinatoren en hij treedt nog steeds op als gastspreker in zaken die tot zijn specialisme behoren.

“Nuttig”
“Praktisch voor de luisteraar”
“Duidelijke spreker”
“Spreker levert uitgebreide documentatie aan”
Deelnemers over de opleiding 'Rechtsdag 2019 Hasselt Themazaal bouwrecht en verzekeringen | kabelschade: aansprakelijkheid en verweer'

 

Prachtig - to the point – duidelijk
Advocatenkantoor van der Staey Denis, Leidraad inzake kabelschade

 

Uiterst leerrijk & boeiend
Ansel Claes, Bamps Eurassur nv, Leidraad inzake kabelschade

Sessions from Roel De Kaesteker: