Steven Michiels

Advocaat-vennoot, GD&A Advocaten

Steven Michiels studeerde in 1997 af als Master in de Handelswetenschappen, afstudeerrichting Fiscale wetenschappen aan de EHSAL. Hij startte zijn loopbaan als Inspecteur bij de Administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit. Hij nam onmiddellijk deel aan bevorderingsexamens en werd in 2003 benoemd tot Eerstaanwezend Inspecteur als één van de jongsten van België.
In 2002 startte hij als werkstudent zijn studies Master in de Rechten die hij in 2006 met onderscheiding voltooide. Van 2004 tot 2006 was Steven Michiels actief als zelfstandig adviseur voor GD&A Advocaten. Sinds 2007 doceert Steven Michiels het vak lokale en regionale belastingen aan de KU Leuven, campus Brussel.

Steven Michiels publiceert regelmatig over de materie waarmee hij dagdagelijks bezig is. Hij werkte onder meer mee aan het handboek “Topics lokale bedrijfsbelastingen” uitgegeven bij Intersentia en het handboek “Verzelfstandiging en samenwerking op lokaal vlak” uitgegeven bij Politeia. Hij spreekt daarnaast op diverse studiedagen en seminaries en verzorgt de Nieuwsbrief Lokale besturen van het kantoor. Sinds 2007 is Steven Michiels advocaat-vennoot bij GD&A Advocaten, waar hij verantwoordelijk is voor het departement fiscaal recht.

Sessions from Steven Michiels: