NIEUW! E-learning

ON DEMAND & LIVE webinars!

(Erkende) ON DEMAND en LIVE webinars

Bijscholen, of uw uren / punten permanente vorming behalen van achter uw bureau, of vanuit uw zetel? Dat kan! Ons splinternieuwe E-learningplatform biedt u een waaier aan mogelijkheden.

Bekijk ons online aanbod. Bij uw eerste inschrijving wordt er een persoonlijke E-learningomgeving voor u opgezet.

ON DEMAND webinars 

U schrijft zich in voor een on demand webinar en u kunt, na registratie, onmiddellijk het webinar volgen. U kijkt waar en wanneer u dat zelf wil! Pauzeren en hervatten kan naar wens.

LIVE webinars

Live webinars vinden ook online plaats en dat op een bepaald tijdstip. U schrijft op voorhand in en logt in op uw E-learningplatform « My E-learning » (rechtsboven op onze website!) op het tijdstip van het live webinar. 

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

Hoe werkt het?

Klik hier voor de instructievideo.
Uw eigen E-learningplatform (met de door u gekozen webinars) wordt voor u aangemaakt van zodra u zich voor de eerste keer inschrijft voor een webinar. Op het platform krijgt u toegang tot alle webinars waarvoor u zich inschrijft. Het kan dus gaan om on demand webinars en live webinars.

Eens uw E-learningplatform werd aangemaakt heeft u op elk moment toegang met uw inloggegevens die u zelf kiest bij het aanmaken van uw profiel.

Erkenningen en attesten

Meer info over de toegewezen erkenningen vindt u bij elke respectievelijke opleiding.

Betalen

Na uw inschrijving ontvangt u een factuur via e-mail.

Inschrijven

Inschrijven kan via de inschrijflink bij de respectievelijke webinars. U wordt doorverwezen naar een online invulformulier. Vul dat formulier grondig in. Na het aanvaarden van de algemene voorwaarden en het versturen van het formulier, krijgt u van ons onderstaande mails:

De automatische bevestigingsmail van onze website
Onze website stuurt een automatische bevestigingsmail zoals u van ons gewoon bent. Hierin staat alle informatie over de opleiding/webinar waarvoor u inschreef.

Een mail van het E-learningplatform (éénmalig en enkel bij 1ste inschrijving voor een webinar)
Bij uw eerste inschrijving voor een webinar krijgt u, naast onze gebruikelijke automatische bevestigingsmail, ook een mail van ons E-learningplatform met de vraag om een profiel aan te maken. Schreef u reeds eerder in voor een webinar, dan krijgt u deze mail niet meer!

Om de webinar(s) te bekijken, gaat u naar « My E-learning » (rechtsboven op onze website!). De webinar(s) waarvoor u inschreef, staan dan klaar in uw E-learningplatform.