Heidi Diet

Bedrijfsjuriste, Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis vzw Aalst

Heidi Diet behaalde in 1996 het diploma van licentiaat in de rechten aan de universiteit Gent. Eind 1996  ging zij als advocaat aan de slag en volgde intussen een bijkomende opleiding (ManaMa) sociaal recht aan de VUB. In 2003 werd zij jurist in het H.-Hartziekenhuis Roeselare-Menen vzw (huidig AZ Delta) en groeide er door tot personeels- en juridisch directeur.

Actueel is zij bedrijfsjurist in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis vzw te Aalst.  Zij adviseert en begeleidt de verschillende beleidsorganen in het ziekenhuis om compliant te werken binnen het steeds veranderend wetgevend- en regelgevend kader. Zij is lid van het Instituut voor Bedrijfsjuristen en voorzitter van de Vlaamse Vereniging voor Ziekenhuisjuristen.  Als legal counsel is zij reeds jaren actief in het domein van het gezondheidsrecht in al zijn facetten.

“Prima! Zeer goede PPT, documentatie”
Deelnemer over de opleiding 'Medische ongevallen en schade als gevolg van gezondheidszorg 2019 benaderd vanuit diverse invalshoeken (wetgevend kader, FMO, actuele casuïstiek en standpunten van betrokken partijen)'

 

Mooie, duidelijke presentatie. Zeer overzichtelijk.
Deelnemer over opleiding 'Informed Consent'

Sessions from Heidi Diet: