Over Confocus

Over Confocus

Juridische opleidingen, voor juristen en niet-juristen

Het verhaal van Confocus begint in 2004. Zaakvoerder Barbara Castermans startte met de organisatie van juridische opleidingen. Doorheen de jaren is Confocus uitgegroeid tot een professionele en onafhankelijke opleidingsorganisatie voor juridische opleidingen. Door onze pragmatische aanpak spelen we in op de behoeftes van onze klanten en zijn we inmiddels een vaste waarde in de opleidingswereld. Als specialist voor opleidingen in het juridische segment zijn onze doelgroepen juridische beroepen zoals advocaten, magistraten, gerechtsdeurwaarders en notarissen. Daarnaast bieden wij ook juridische opleidingen aan voor niet-juridische sectoren zoals de bouwsector, vastgoedsector, milieusector, energiesector, gezondheidssector, … 

Asbestopleidingen

Sinds 2022 is Confocus ook één van de opleidingsverstrekkers die de verplichte opleiding tot AsbestDeskundige Inventarisatie (ADI) mag aanbieden. Meer informatie vindt u alvast op onze pagina “asbestopleidingen“.

Kwalitatieve permanente vorming met een persoonlijke aanpak.

Als onafhankelijke opleidingsverstrekker willen wij uw partner zijn voor permanente vorming. Onze opleidingscoördinatoren houden constant de vinger aan de pols om zo het meest actuele opleidingsaanbod aan te bieden. Samen met onze docenten spelen wij kort op de bal, met speciale aandacht voor de praktische kant van het verhaal.