ON DEMAND webinars, LIVE webinars & VIRTUAL classrooms!

Voor ON DEMAND en LIVE webinars logt in via MY E-LEARNING, rechtsboven op deze website met uw eigen login (mailadres waarmee u inschreef + zelfgekozen wachtwoord). Zie lager voor meer info!

(Erkende) ON DEMAND webinars, LIVE webinars en VIRTUAL classrooms

Bijscholen, of uw uren / punten permanente vorming behalen van achter uw bureau, of vanuit uw zetel? Dat kan! Ons splinternieuwe E-learningplatform biedt u een waaier aan mogelijkheden.

Bekijk ons online aanbod. Bij uw eerste inschrijving wordt er een persoonlijke E-learningomgeving voor u opgezet.

ON DEMAND webinars 

U schrijft zich in voor een on demand webinar en u kunt, na registratie, onmiddellijk het webinar volgen in ons eigen e-learning-platform.  U hoeft dus niet te wachten op een login omdat u over uw eigen e-learning-platform beschikt waar alles klaar staat. U kijkt waar en wanneer u dat zelf wil, u heeft op elk moment van de dag toegang tot uw persoonlijke e-learning-platform, rechtsboven op onze website « MY E-LEARNING« . Pauzeren en hervatten kan naar wens!

LIVE webinars

Live webinars vinden ook online plaats en dat op een bepaald tijdstip in ons eigen e-learning-platform. U schrijft op voorhand in en logt TIJDIG -dus vóór aanvang van de live webinar- in op uw persoonlijke E-learning-platform, rechtsboven op onze website « MY E-LEARNING« . De door u gekozen webinars (zowel on demand als live) staan daar steeds voor u klaar. U hoeft dus niet te wachten op een login omdat u over uw eigen e-learning-platform beschikt waar alles klaar staat!

VIRTUAL classrooms

Virtual classrooms vinden ook online plaats en dat op een bepaald tijdstip. Ze gaan echter door via een ander platform dan ons eigen e-learning-platform. U krijgt daags voor datum van de virtual classroom een link naar het platform.

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

1) Inschrijven voor een ON DEMAND of LIVE webinar

Inschrijven kan via de inschrijflink bij de respectievelijke webinars. U wordt doorverwezen naar een online invulformulier. Vul dat formulier grondig in. Na het aanvaarden van de algemene voorwaarden en het versturen van het formulier, krijgt u van ons onderstaande mails:

 1. De automatische bevestigingsmail van onze website
  Onze website stuurt een automatische bevestigingsmail met alle informatie over de webinar waarvoor u inschreef

 2. Een mail van ons persoonlijke E-learning-platform (éénmalig en enkel bij 1ste inschrijving voor een ON DEMAND of LIVE webinar)
  Bij uw eerste inschrijving voor een ON DEMAND of LIVE webinar krijgt u, naast onze gebruikelijke automatische bevestigingsmail van hierboven, ook een mail van ons E-learning-platform met de vraag om een profiel/account aan te maken. 
  Schreef u reeds eerder in voor een webinar, dan krijgt u deze mail niet meer!

Om de webinar(s) te bekijken, logt u in op uw eigen e-learning-platform« My E-learning » (rechtsboven op onze website!). De webinar(s) waarvoor u inschreef, staan dan klaar in uw E-learningplatform. (lees ook de info in de rechterkolom!)

2) Inschrijven voor een VIRTUAL CLASSROOM

Inschrijven kan via de inschrijflink bij de respectievelijke webinars. U wordt doorverwezen naar een online invulformulier. Vul dat formulier grondig in. Na het aanvaarden van de algemene voorwaarden en het versturen van het formulier, krijgt u van ons onderstaande mail:

 1. De automatische bevestigingsmail van onze website
  Onze website stuurt een automatische bevestigingsmail met alle informatie over de webinar waarvoor u inschreef
 2. Een VIRTUAL classroom gaat door via een ander platform dan ons eigen e-learning-platform. U ontvangt daags vóór de VIRTUAL CLASSROOM, een login naar het platform waar de virtual classroom zal doorgaan!

2) Inloggen voor de webinars via uw eigen e-learning-platform « MY E-LEARNING » 

Klik hier voor de instructievideo.
Is dit uw eerste inschrijving, lees dan eerste de info in de LINKERkolom!

Uw eigen E-learningplatform MY E-LEARNING wordt voor u aangemaakt van zodra u zich voor de eerste keer inschrijft voor een webinar. Op het platform staan alle webinars klaar waarvoor u inschreef, zowel de on demand webinars als live webinars.

Eens uw E-learningplatform « MY E-LEARNING » is aangemaakt, heeft u op elk moment toegang met uw inloggegevens (mailadres van inschrijving + zelfgekozen wachtwoord). U krijgt dus niet per webinar telkens een andere login, u kan op elk moment van de dag naar uw eigen e-learning-platform (waar de door u gekozen webinars klaar staan), rechtsboven op onze website bij MY E-LEARNING

Erkenningen en attesten

Meer info over de toegewezen erkenningen vindt u bij elke respectievelijke opleiding.

Betalen

Na uw inschrijving ontvangt u een factuur via e-mail.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.