Over Confocus

15 jaar passie

Het verhaal van Confocus begint in 2004. Zaakvoerder Barbara Castermans startte met de organisatie van juridische opleidingen. Doorheen de jaren is Confocus uitgegroeid tot een professionele en onafhankelijke opleidingsorganisatie voor juridische opleidingen. Door onze pragmatische aanpak spelen we in op de behoeftes van onze klanten en zijn we inmiddels een vaste waarde in de opleidingswereld.

Voor juridische beroepen en niet-juridische sectoren

Als specialist voor opleidingen in het juridische segment zijn onze belangrijkste doelgroepen uiteraard de typische juridische beroepen: advocaten, magistraten, gerechtsdeurwaarders en notarissen. Daarnaast bieden wij ook juridische opleidingen aan voor niet-juridische sectoren zoals de gezondheidssector, vastgoedsector, milieu- en omgevingsverantwoordelijken, publieke sector en cijferberoepen. Een goede basiskennis van de wetgeving behoedt immers niet alleen voor mogelijke problemen. Het geeft ook de nodige gemoedsrust om een beroep vol vertrouwen uit te oefenen

Kwalitatieve permanente vorming met een persoonlijke aanpak.

Als onafhankelijke opleidingsverstrekker willen wij uw partner zijn voor permanente vorming. Onze opleidingscoördinatoren houden constant de vinger aan de pols om zo het meest actuele opleidingsaanbod aan te bieden. Samen met de Confocusexperten spelen wij kort op de bal, met speciale aandacht voor de praktische kant van het verhaal.