Vragen en antwoorden

Hoe betalen?

Zodra u online inschrijft, ontvangt u een automatische bevestiging via e-mail. Daarna sturen we u een factuur op. Gelieve de kostprijs van de opleiding over te schrijven op Confocus BV – Parc51 – Lummense Kiezel 51 – 3510 Kermt (Hasselt) – Bankrekening FORTIS IBAN BE41 0015 3519 0910, BIC GEBABEBB, met vermelding van het factuurnummer. Indien u wenst te betalen via de kmo-portefeuille, vindt u hier meer informatie.

Annulatievoorwaarden: Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding. Uiteraard verwelkomen wij graag een collega in uw plaats! Bij laattijdige annulatie zien we ons verplicht het volledige bedrag aan te rekenen en blijft de betalingstermijn behouden.

Ik heb een vraag over het e-learning-platform

We hebben een uitgebreide info-pagina over ons e-learning-platform: klik hier!

Betalen met de KMO-portefeuille… hoe werkt dat?

De kmo-portefeuille is een Vlaamse subsidiemaatregel voor kmo’s die investeren in opleiding, advies, technologieverkenning, enzovoort. De kmo-portefeuille subsidieert 20 of 30% van de kostprijs van opleidingen die gevolgd worden door werkenden binnen een organisatie. Elke opleiding moet bijdragen tot het verbeteren van het huidige of toekomstige bedrijfsfunctioneren. E-learning kan niet worden gesubsidieerd met de kmo-portefeuille. Confocus werd door de Vlaamse Overheid erkend als opleidingsverstrekker.

Wat heeft u nodig voor uw subsidieaanvraag via de kmo-portefeuille?

  • Op www.kmo-portefeuille.be kunt u een elektronische subsidieportefeuille openen.
  • Het erkenningsnummer van Confocus: DV.O106917.
  • Het inschrijvingsgeld exclusief 21% btw (= gelijk aan het projectbedrag) van de opleiding. Dit vindt u terug bij elke opleiding onder de rubriek kostprijs. U hoeft dus niet te wachten op de factuur om uw aanvraag via de kmo-portefeuille in te dienen.

Tips

  • Een subsidieaanvraag kan vanaf de datum van inschrijving tot ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding ingediend worden.
  • Heeft u problemen bij de online aanvraag? Bel het gratis nummer 1700 voor assistentie.

Ik ben geïnteresseerd in een opleiding over een bepaald onderwerp maar dat zit niet in het aanbod. Wat nu?

Onze programmacoördinatoren doen er alles aan om een actueel opleidingsaanbod samen te stellen. Maar wie, beter dan u, weet wat er allemaal speelt in de praktijk. Heeft u zelf een onderwerp dat wij niet in onze opleidingen behandelen? Laat het Barbara dan zeker weten!

Wij willen met meerdere collega’s deelnemen aan een opleiding. Wat zijn dan de mogelijkheden?

Wilt u met meerdere collega’s inschrijven met één gezamenlijke factuur, kunt u altijd even informeren naar een eventuele groepskorting.

Ik heb geen bevestigingsmail of reminder ontvangen. Kan dat?

Buiten enkele uitzonderlijke gevallen waarbij er zich problemen in ons systeem voordoen, is het eigenlijk niet mogelijk dat u geen bevestigingsmail/reminder ontvangt. De bevestigingsmail krijgt u normaal dadelijk in uw mailbox. De reminder wordt 1 week voor de aanvang van de opleiding verstuurd.
Best kijkt u eerst even na of de bevestigingsmail niet in uw spamfolder terechtgekomen is. Omdat wij met een automatisch mailsysteem werken, kunnen sommige e-mailprogramma’s deze e-mail als ‘ongewenst’ of ‘onveiling’ bestempelen. Het gebruikte e-mailadres is administratie@confocus.be. Dit adres toevoegen aan uw ‘veilige afzenders’ kan dit probleem in de toekomst verhelpen.
Staat de mail niet in uw spam-folder, neemt u best contact op met ons. Wij kijken graag even voor u na of er iets misliep met de inschrijving.

Ik heb geen attest ontvangen. Hoe komt dat?

Attesten worden steeds via e-mail overgemaakt. Zo gauw de aanwezigheidslijsten bij onze andministratieve dienst afgegeven worden, worden de attesten verwerkt. Dit kan enkele dagen duren. Zeker in drukke periodes.

Best kijkt u eerst even na of de mail met het attest niet in uw spamfolder is terechtgekomen. Omdat wij met een automatisch mailsysteem werken, kunnen sommige e-mailprogramma’s deze e-mail als ‘ongewenst’ of ‘onveiling’ bestempelen. Het gebruikte e-mailadres is administratie@confocus.be. Dit adres toevoegen aan uw ‘veilige afzenders’ kan dit probleem in de toekomst voorkomen.

Kreeg u na enkele weken nog steeds geen attest… of heeft u uw attest dringend nodig? Neem dan zeker even contact op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Uiteindelijk zal een ongestuurd attest bij ons steeds ‘boven water’ komen. U moet zich dus nooit zorgen maken dat u het attest niet zal ontvangen.

Ik kan niet naar de opleiding komen. Wat nu?

Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de opleiding. Uiteraard verwelkomen wij graag een collega in uw plaats! Bij laattijdige annulatie zien we ons verplicht het volledige bedrag aan te rekenen en blijft de betalingstermijn behouden.