In-house voor de financieel-fiscale sector

In-house voor de financieel-fiscale sector

Opleidingen op maat

De stagiairs en de leden van het IAB zijn verplicht om over een periode van drie jaar 120 uur permanente vorming te volgen. Voor de leden en stagairs van het BIBF zijn  dat 40 uur permanente vorming per jaar.

 Vaak een arbeids- en kostenintensief gegeven. Hoewel wij steeds ons best doen om onze opleidingen dicht bij onze klanten te organiseren, zijn onze mogelijkheden ook daar beperkt. De reistijd is een niet te onderschatten kostenfactor.

Maar wat als onze experten nu naar uw kantoor komen?

Naast algemene juridische onderwerpen, kunt u op ons rekenen voor specifieke opleidingen voor uw accountants, boekhouders en bedrijfsrevisoren. Hierbij is er een sterke focus op juridische, fiscale en vennootschapsrechtelijke thema’s. Daarnaast kunt u ook kiezen voor kwalitatieve workshops rond soft skills.

Wat behoort tot de mogelijkheden?

Op zich kunnen wij van elke opleiding in ons reguliere aanbod, een in-house op maat creëren. De Confocusexperten passen de inhoud aan, naar de wensen en noden van uw publiek. Ook onderwerpen die in de lijn van de expertise van onze sprekers liggen, behoren tot de mogelijkheden. De opleiding wordt dan volledig op maat samengesteld.

Heeft u een vraag, of wenst u de mogelijkheden te bespreken, twijfel dan niet om contact op te nemen met Barbara. Wij denken graag met u mee.

Opleidingen vennootschapsrecht

Praktische workshops

Agressie aan de telefoon

Agressie aan de telefoon

U bent blij met uw medewerkers want ze zijn begaan met hun opdracht. Ze willen correct en professioneel klanten of debiteuren begeleiden tijdens een juridische of minnelijke procedure. Geen gemakkelijke opdracht want tijdens hun taakuitvoering worden ze...

Lees meer
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.