(Juri­dische) Bedrijfs­­­op­lei­­dingen

Wetgeving ook voor u belangrijk

De juridische kant van bepaalde sleutelposities in ondernemingen valt niet te onderschatten. Verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden gaan vaak zeer ver.

Confocus brengt juridische topics die toegespitst zijn op de wetgeving voor ondernemingsverzekeringen, personeelszaken en andere relevante departementen in een onderneming.

Een goede basiskennis van de wetgeving geeft u de nodige gemoedsrust om uw beroep vol vertrouwen uit te oefenen.

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

Thema’s

Ondernemings­verzekeringen

Financieel management

Overheids­opdrachten

Milieu

Praktische workshops

Agressie aan de telefoon

U bent blij met uw medewerkers want ze zijn begaan met hun opdracht. Ze willen correct en professioneel klanten of debiteuren begeleiden tijdens een juridische of minnelijke procedure. Geen gemakkelijke opdracht want tijdens hun taakuitvoering worden ze...

Omgaan met verbale en non-verbale agressie.

Collega’s, klanten, bezoekers… zijn mondig. Ze willen dat hun vragen snel en positief beantwoord worden. Dit is niet altijd mogelijk. Niet iedereen accepteert een negatief antwoord. Reacties zijn vaak verbaal en non-verbaal agressief waardoor er een...

Onze aanpak

Persoonlijke aanpak

Vragen? Bedenkingen? Het Confocus-team staat elke dag voor u klaar. Ook tijdens de opleidingen is er altijd één van onze medewerkers ter plaatse.

15 jaar ervaring

Al vijftien jaar organiseert Barbara Castermans opleidingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Samen met een uitgebreid netwerk experten houdt Confocus de vinger aan de pols om zo het meest actuele aanbod opleidingen aan te bieden. 

KMO-portefeuille

Confocus is een door de Vlaamse Overheid erkende opleidingsverstrekker. De kmo-portefeuille subsidieert dus 30 of 40% van de kostprijs van opleidingen. 

Kwaliteit primeert

Confocus maakt van ‘kwaliteit’ een erezaak en kiest steevast voor uitmuntende lesgevers en toplocaties. Om de interactie tijdens onze opleidingen te optimaliseren, werken wij met groepen van minimum 5 en maximum 15 deelnemers.

In-house opleidingen op maat van uw bedrijf?

Confocusexperten dompelen uw medewerkers of klanten met kennis van zaken onder in relevante (juridische) onderwerpen.

Misschien ook interessant voor u…

bank- en
verzekeringswezen

milieu- en
omgevingscoördinatoren

boekhouders, accountants, fiscalisten, bedrijfsrevisoren en andere cijferberoepen

architecten, bouwondernemingen, landmeters, vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars