Juri­dische op­leiding­en voor de gezond­heids­sector

Steeds op de hoogte van onze nieuwe opleidingen?

Wetgeving ook voor u belangrijk

De juridische kant van uw beroep valt niet te onderschatten. Uw verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden gaan vaak zeer ver.

Een goede basiskennis van de wetgeving geeft u de nodige gemoedsrust om uw beroep vol vertrouwen uit te oefenen.

Permanente vorming

Voor al onze opleidingen vragen wij erkenningen aan bij de respectievelijke beroepsinstanties. Meer info over de accreditatie vindt u bij de verschillende opleidingen.

  • RIZIV
  • FAVV

Een mix van opleidingen over verschillende specialisaties heen

Voor u geselecteerd

Als specialist in juridische opleidingen biedt Confocus opleidingen aan over alle rechtstakken heen. Verschillende van deze sessies zijn ook voor u zeer interessant. Het grote voordeel van deze gemengde aanpak is dat u de kans krijgt om les te volgen met notarissen, magistraten en advocaten en hoort ook hun kant van het verhaal. Daarnaast ontmoet u professionals die u in de toekomst misschien van dienst kunnen zijn.

De geselecteerde opleidingen kunnen zich situeren binnen de volgende rechtstakken:

  • Verzekeringsrecht
  • Publiek recht

Voor u gecreëerd

Onze programmacoördinatoren houden constant de vinger aan de pols. Merken wij dat bepaalde juridische onderwerpen veel invloed hebben op uw beroep, stellen wij samen met onze experten relevante opleidingen samen.

Zelf een interessant topic?

Onze programmacoördinatoren doen er alles aan om een actueel opleidingsaanbod samen te stellen. Maar wie, beter dan de healthcare-expert, weet wat er allemaal speelt in de praktijk.

Heeft u zelf een onderwerp dat wij niet in onze opleidingen behandelen? Laat het ons dan zeker weten!