In-house bedrijfsopleidingen

In-house bedrijfsopleidingen

Wetgeving ook voor u belangrijk

De juridische kant van bepaalde sleutelposities in ondernemingen valt niet te onderschatten. Verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden gaan vaak zeer ver. Confocus brengt juridische topics die toegespitst zijn op de wetgeving voor ondernemingsverzekeringen, personeelszaken en andere relevante departementen in een onderneming.

Een goede basiskennis van de wetgeving geeft u de nodige gemoedsrust om uw beroep vol vertrouwen uit te oefenen.

Wat behoort tot de mogelijkheden?

Op zich kunnen wij van elke opleiding in ons reguliere aanbod, een in-house op maat creëren. De Confocusexperten passen de inhoud aan, naar de wensen en noden van uw publiek. Ook onderwerpen die in de lijn van de expertise van onze sprekers liggen, behoren tot de mogelijkheden. De opleiding wordt dan volledig op maat samengesteld.

Heeft u een vraag, of wenst u de mogelijkheden te bespreken, twijfel dan niet om contact op te nemen met Barbara. Wij denken graag met u mee.

Ondernemings­verzekeringen

Verzekeringen: een noodzakelijk kwaad. En toch: als het noodlot toeslaat verwachten wij dat een schadegeval vlot afgehandeld wordt. Maar pas dan duiken vaak de problemen op. Problemen die in veel gevallen vermeden konden worden.

Intellectuele eigendom

Onze lesgever is advocaat bij de balie van Brussel die hem als specialist in intellectuele rechten erkende. Tijdens de opleidingen gaat hij dieper in op de voornaamste IE-rechten, onderscheidingstekens en het merk, clausules in IE-overeenkomsten en nog veel meer.

Overheids­opdrachten

Overheidsopdrachten voor werken, leveringen en diensten vormen een belangrijke bron van inkomsten voor bedrijven. Deze markt succesvol binnenhalen vereist echter bijzondere expertise. Tijdens deze opleiding wordt uiteraard uitgegaan van de nieuwe wetgeving overheidsopdrachten, zoals sedert 30 juni 2017 van kracht.

Praktische workshops

Agressie aan de telefoon

U bent blij met uw medewerkers want ze zijn begaan met hun opdracht. Ze willen correct en professioneel klanten of debiteuren begeleiden tijdens een juridische of minnelijke procedure. Geen gemakkelijke opdracht want tijdens hun taakuitvoering worden ze...

Lees meer